zondag 22 maart 2015

Een Nieuw Begin

Hoe simpel kan het zijn: Morgen Harder. Nee, dit jaar nog niet verder, wel harder dus. Hoewel dat natuurlijk ook min of meer verder is, of verder dan ooit in ieder geval. Zeg, kappen nou met je Bullshit Bingo, gewoon ervoor gaan. Tijd voor een nieuw begin.

Gast! Wat denk je zelf. Heel Nederland is al weken aan de griep en dan denk jij dat je ongestraft wegkomt met een half uurtje in je hempie door de bossen raggen? Hoesten en proesten zul je! En je neus snuiten. Stomme knuppel. Voor straf een paar dagen rust, trainingen skippen, en het gaat wel weer. Dan, hupsaké, toch weer een crosswedstrijdje met als eerste prijs nog een hoestaanvalletje. Best een onhandige tendens trouwens: podiumplekken afwisselen met weekjes ziek.

Training met de Baanatleten. De tering, wat gaan die gasten hard! Was dit nou het harde of het rustige stuk? Mag hopen het harde. Fuckeduck, dat was dus het rustige stuk. Op het tandvlees erbij blijven zou De Neel zeggen. Mijn keel verschroeit door dit tempo; krijg spontaan meelij met kettingrokers. Pfiewww, ze stoppen. Voor nu dan. Even hobbelen en dan hop weer door. Volgen zul je als je harder wil.

Utrecht, twee kilometerpunt. Auwch dit voelt toch te hard. Te ja. En het is koud, en er is wind, en veel bochten, en fuckin' klinkers. Ja hoor, de aansteller is weer present. Een laffe hond, dat ben je. Maar ja, laat die 4 gasten maar gaan. Tikje langzamer dan maar, op de cruise control. Ahhhh nice dit: een flets zonnetje komt door. En de wind blaast nu in de rug. Het asfalt is ook best strak hier. Hup, gas erop. De wedstrijdattitude is terug. Te laat voor vandaag, maar op tijd voor morgen. 

Het ene moment wist je niet dat het kon, en het andere ga je er vol voor. Dit begin bevalt goed. Wel nog even inkomen dus. Heb het gevoel dat dit gaat werken. Morgen harder met dit nieuwe begin. Like it.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten